Villkor

Om du avser att använda oronljus.org och information som finns på sidan gäller följande villkor:

Genom att titta på informationen och materialet på oronljus.org accepterar du, utan begränsningar dessa villkor. Om du av någon anledning inte håller med om något av villkoren ber vi dig att inte använda dig av denna sida eller dess information.

Oronljus.org reserverar sig rätten att på eget bevåg ändra, modifiera eller på annat sätt uppdatera dessa villkor vilken tidpunkt som helst, och genom att använda dig av denna sida går du med på att vara bunden av sådana ändringar, modifikationer och uppdateringar.

Genom att använda informationen på denna sida går användaren med på att inte hålla oronljus.org ansvariga av någon som helst anledning. oronljus.org garanterar på inget vis att resultatet från denna sida avspeglar alla personers resultat lika.

Vi är inte ansvariga för dina handlingar. När du använder dig av våra produkter måste du inse att resultatet kan variera avsevärt från person till person.

När denna sida refererar till någon tredje part, så tar vi oss inget ansvar i helhet eller delvis för denna sites innehåll, representation, support eller någon annan aspekt av sidan. Du måste alltid kontrollera tredje parts villkor innan du använder dig av information och metoder som anges på oronljus.org.

Vill du nå oss skicka ett mail till [email protected].

Oronljus.org
Hedemora 2020