Fungerar öronljus egentligen?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blog

Fungerar öronljus?

Fungerar öronljus är det ganska många  som undrar.

Vi följer vad som skrivs om öronljus i media, på nätet och via våra kunder som är användare av öronljus. Det finns bara tre typer av personer när det gäller öronljus:

1- Personer som inte vet vad öronljus är och har således inget att kommentera om eller kan uttala sig om öronljus fungerar.

2- Personer som säger öronljus inte fungerar. Det finns vetenskapliga bevis för de. Bl.a wikipedia säger att öronljus inte fungerar att dom är stoppade in Usa och Kanada pga att tester visar att dom inte fungerar osv.

3- Personer som använder öronljus som säger det är deet bästa, och då menar vi det B*Ä*S*T*A som finns mot öronproblem.

Av dessa typer är ju två som är motstridiga och frågan är hur man skall tolka om öronljus fungerar eller ej. Vi tycker det är enkelt:

1. Var försiktig när du gör en öronljusbehandling. Studier som hänvisas till på Wikipedia bl.a visar att många bränner sig.

2. Ha en öppen attityd och gör din öronljusbehandling grundligt. Massera öronen innan och tryck på meridianpunkterna som beskrivs i videon för att hjälpa behandlingen.

3. Vad riskarar du egentligen? 50 kr? Många har gått i åratal med öronproblem och blir bra av en till 3 behandling med öronljus. Det kan ju faktist fungera..

4. Det finns inga biverkningar med öronljus… och apropå biverkningar vill vi prata om humlor. Det är iallafall vetenskapligt bevisat att humlor inte kan flyga.. Det finns en matematisk formel som bekräftar detta faktum. Vad oss veterligt är så flyger humlor ändå. .
Det kanske är på samma sätt med öronljus och många andra saker..  Det kanske fungerar fast vetenskapen har visat att det inte fungerar.. Det som vetenskapen säger då är oftast mycket intressant:” Ja men då är det ju placeboeffekt bara! Ok spelar roll säger vi , hellre placebo utan negativa biverkningar än vetenskapligt bevisad placeboeffekt och biverkningar. Vad har man att förlora ? Fyll gärna i vad du har upplevt med öronljus.